Telefonu bu modellerden biri olanlar yeni telefon almaya koşacak! Onların miadı artık doldu

Büyük küçük hiçbirimizin elimizden düşüremediğimiz telefonlarda yeni bir çağ başlıyor. Elinde bu telefon modellerinden bulunanlar dikkat etsin. İşte detaylar….

Telefonu bu modellerden biri olanlar yeni telefon almaya koşacak! Onların miadı artık doldu

Evde okulda işte tatilde hiçbir yerde bizden ayrılmayan hayatımızın bir parçası olan cep telefonlarında bir dönem sona eriyor. Detaylar haberimizde…

banka

SON KEZ YENİLENECEKLER! YENİ TELEFON BAKMAYA BAŞLAYIN! ANDROİD GÜNCELLEMELERİNE VEDA EDECEK TELEFONLAR BELLİ OLDU…

Hızla gelişen akıllı telefon dünyasında, kullanıcılar genellikle cihazlarının güncelliğini yitirdiğinden ve gerekli güncellemeleri artık almadığından endişeleniyor. Bu konuda bazı Samsung telefonlar güncellemeyi son kez alacak. İşte o cihazlar.

Samsung cihazları, duyurulan son Android güncellemesini alacak. 3. Önemli Android güncellemelerini alacak telefonlar için destek sonlandırılacaktır. Bir çoğumuzun elinde bulunan halihazırda kullandığımız o telefon modelleri için detaylar haberimizde...

Daha önce Samsung, amiral gemisi ve orta sınıf telefonlarına iki büyük Android güncellemesi sunmuştu. Ancak 2020'de şirket, geliştirilmiş bir politika açıklayarak müşterilerini şaşırttı. 2019 ve sonrasında piyasaya sürülen tüm Galaxy amiral gemisi telefonlarının ve popüler Galaxy A akıllı telefonlarının üç Android güncellemesi alacağını duyurdu.

Samsun bununla da kalmıyor. Şirket, müşteri memnuniyeti taahhüdüne dayanarak yazılım desteğini daha da geliştirmeye karar verdi. Politika başlangıçta Galaxy A serisi gibi orta sınıf cihazlara uygulandı, ancak sonraki yıl daha fazla cihaza uygulanacak şekilde genişletildi. Bu, daha uygun fiyatlı A serisi telefonların yanı sıra Galaxy M ve Galaxy F serilerini içerir.

Samsung'un yaptığı en büyük değişiklik, dört yıl boyunca başlıca işletim sistemi güncellemelerini amiral gemisi telefonlara ve bazı orta sınıf telefonlara dağıtmak oldu. Bu karar, Android ekosisteminde önemli bir kilometre taşıdır. Henüz hiçbir Galaxy cihazı dört nesil Android güncellemesini tamamlamamışken, vaat edilen üç büyük güncelleme geldi.

ANDROİD GÜNCELLEMESİNİ SON KEZ ALACAK CİHAZLAR

Android 14'ün çok yakında gelmesiyle birlikte, başlangıçta üç büyük Android güncellemesi sözü alan bazı cihazlar, güncelleme yolculuğunun sonuna gelmiş olacak. Android 14'ten sonra bu cihazlar yalnızca güvenlik güncellemelerini ve bazı küçük One UI güncellemelerini almaya başlayacak. Başlangıçta Android 11 ile birlikte gelen ve üç büyük güncelleme vaat eden cihazlar şunlardır:

Galaxy A52

Galaxy A52s

Galaxy A52 5G

Galaxy A72

Galaxy Tab S7 FE