Tanıtımda Açıklanmamıştı,İphone 14 Serisinin RAM Kapasiteleri Beli Oldu

IPhone 14 serisinin RAM kapasiteleri, Xcode 14 Beta’da duyuruldu. Buna göre bütün modeller 6 GB RAM ile teknoloji severlerin kullanımına sunulacak.

Tanıtımda Açıklanmamıştı,İphone 14 Serisinin RAM Kapasiteleri Beli Oldu

ABD Merkezi dünyaca ünlü teknoloji harikası Apple, geçtiğimiz günlerde (7 Eylül 2022) merakla beklenen iPhone 14 modellerini duyurmuştu. Geleneği sürdüren şirket, bu sene telefonlara ait RAM ile batarya kapasitesi gibi çeşitli bilgileri vermekten kaçınmıştı. Geliştiricilerin Apple cihazları için uygulamalar geliştirilmesine imkan tanıyan Xcode 14 Platformu, yeni iPhone cep telefonu serisinin Ram kapasitelerini duyurdu.


Bütün Modellerde 6 GB RAM Olacak
Firma tarafından açıklanan bilgilere göre iPhone 14 serisinin bütün modellerinde 6 GB RAM kullanılacak. IPhone 13 ile iPhone 10 3 Mini modellerinde 4 GB RAM bulunurken, iPhone 13 Pro ile iPhone 13 Pro Max cep telefonunda ise 6 GB RAM bulunuyordu.


Deneyimli Apple analisti Ming-Chi Kuo, bundan birkaç hafta önce yapmış olduğu açıklamalarda iPhone 14 ile iPhone 14 Plus telefonlarında LPDDR4X, iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro max'ta ise LPDDR5 RAM kullanılacağını söylemişti.


Eğer ki bahsi geçen bu iddialar gerçek ise o halde iPhone 14 Pro ile iPhone 14 Pro Max'ın RAM hususunda daha performanslı bir şekilde çalışacağını söyleyebiliriz.