Takipçileri Şok Oldu! Ünlü Youtuber Suç Makinesi Çıktı

Muğla'da , 6 ilde karıştığı suçlardan hakkında toplam 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası olan ve sahte evraklarla kendisini 13 sene önce ölmüş gibi gösterdiği belirlenen 38 yaşındaki Tayfun Demir isimli youtuber, polis ekiplerinin 6 aylık takibinin ardından kaldığı eve düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Takipçileri Şok Oldu! Ünlü Youtuber Suç Makinesi Çıktı

Demir, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Şubesi ve Asayiş Şube ekipleri, istihbarat çalışmasıyla sosyal medyada 435 bin takipçisi bulunan ve 6 ilde dolandırıcılık, resmi evrakta sahtecilik, organ satışı gibi suçlardan hakkında toplam 52 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan Tayfun Demir yakalandı.

Demir, 6 aylık süreyle teknik ve fiziki takibe alındı. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımları inceleyen ekipler, şahsın Menteşe ilçesinde olduğunu belirledi. Sabah saatlerinde söz konusu şahsın evine operasyon düzenleyen polis ekipleri Demir'i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilen Tayfun Demir, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tayfun Demir'in youtuber olduğu ve 434 bin takipçisi olduğu belirtildi.