Spotify kullananlara müjde! Bu özelliği artık ücretsiz kullanabileceksiniz

Spotify Premium ile kitap dinleme fırsatı başlıyor! İşte spotify showcase'e ilişkin detaylar...

Spotify kullananlara müjde! Bu özelliği artık ücretsiz kullanabileceksiniz

Çevrimiçi müzik dinleme platformunun öncüsü Spotify, kullanıcılarına hoş bir sürpriz sunuyor. Premium üyelik sahiplerine yönelik olarak başlatılan yeni kampanya ile her ay 15 saatlik ücretsiz sesli kitap dinleme süresi hediye ediliyor.

Şu anda 150 binden fazla sesli kitaba erişim imkanı sunan Spotify, bu kategoriyi ilerleyen zamanlarda daha da genişletmeyi hedefliyor. Kullanıcılar, Premium üyelikleri sayesinde favori kitaplarını dinleyerek keyifli anlar geçirebilecekler.

Ancak 15 saatlik dinleme süresi bazı kullanıcılar için yetersiz gelebilir. Spotify, bu kullanıcıları da unutmamış ve 10 saatlik ekstra dinleme süresini 11 dolar karşılığında sunacak. Bu avantajlı hizmet ilk etapta ABD ve Avustralya'da sunulacak.

spotify hediye

Bu heyecan verici gelişmenin ilerleyen dönemlerde Türkiye gibi diğer ülkelere de yayılması bekleniyor. Spotify, sanatçılarına olan bağlılığıyla bilinirken, gelirinin büyük bir kısmını sanatçılara aktarmasıyla da öne çıkıyor. Bu nedenle şirket, sanatçılara daha fazla kazanç sağlamak amacıyla yeni bir özellik olan "Showcase"i duyurdu. Bu sistem, sanatçıların çalışmalarını Spotify'da daha fazla görünür kılmasını sağlayacak ve bunun karşılığında belirli bir ücret talep edilecek. Başlangıç ücreti ise 100 dolar olarak iddia ediliyor.

Spotify, Premium üyelerine sunduğu sesli kitap hediyesi ve sanatçılara yönelik Showcase özelliği ile kullanıcılarına daha fazla fayda sağlamayı amaçlıyor. Bu yenilikler, müzik ve sesli kitap tutkunları için büyük bir sebep olabilir.