Son Dakika Paribu Çöktü-Giriş Yapamıyorum: Sorun ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Son dakika haberi: Türk Kripto Para Borsası Paribu'ya erişimde sorun yaşanıyor.

Son Dakika Paribu Çöktü-Giriş Yapamıyorum: Sorun ile İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Paribu çöktü: Sorunlar yaşanıyor.

Türk kripto para borsası olarak bilinen Paribu'ya erişim sorunu yaşanıyor. Paribu'da hesabı olan ve bu hesabından kripto para alımı satımı yapacak vatandaşlar, sisteme erişimde sorun yaşıyor.

Paribu'nun açılmadını, siteye giremediklerini, siteye girseler bile alım satım yapamadıklarını söyleyen yatırımcılar, sorunun nedenini araştırmaya başladı. 

PARİBU'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Paribu'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"CHZ/TL marketinde olağan dışı fiyat ve miktar hareketlerine bağlı emir yoğunluğu yaşanmaktadır. Bu nedenle eşleşmelerde bazı kullanıcılarımızı etkileyen kısa süreli gecikmeler söz konusudur. Konuya teknik ekibimiz tarafından müdahale edilmektedir."

20 dakika önce şu ifadeler kullanıldı:

"CHZ/TL marketindeki emir yoğunluğu nedeniyle oluşan gecikmelere teknik ekibimiz müdahale etmektedir. Çalışma tamamlandığında bilgi verilecektir."

Az önce ise şu açıklama yapıldı:

"CHZ/TL marketindeki olağan dışı fiyat ve emir hareketliliğine bağlı gecikmeler devam etmektedir. Teknik ekibimizin konuyla ilgili çalışmaları sürmektedir."

Hatanın bazı illerde yaşandığı öğrenildi. siz hangi şehirden erişim sorunu yaşıyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.