Renault elektrikli otomobil piyasasına hızlı girdi! Bu modeli diğer araçlardan daha ucuza satıyor!

Elektrikli otomobiller yoğun ilgi görmeye başlarken Renault'tan uygun fiyatlı alternatifler geldi. Renault Ampere ile ilgili detaylar haberimizde yer almaktadır.

Renault elektrikli otomobil piyasasına hızlı girdi! Bu modeli diğer araçlardan daha ucuza satıyor!

Renault'tun sevilen modellerinden R5'in elektrikli versiyonuyla beraber geri dönüş yapılırken elektrikli hale getirilerek satışa çıkarılacağı bilgisi verildi. Fransız marka, konu hakkında sürpriz bir karar vererek gelişmeleri açıkladı.

AMPERE MARKASI

Gelen son dakika bilgileri üzerine Renault Ampere markası, uygun fiyatıyla geniş kitle oluşturuluyor. Tarz bir değişiklik yapılarak araç üzerinden yazdan bilinen düzenlemeler devreye girdi. Yeni modelin üzerinde tanıtımlar yapılırken Ampere markası ise resmi olarak duyuruldu.

Renault Ampere

80'li ve 90'lı yılların başında piyasaya çıkartılan R5, Renault Clio modelinin temeliyle uygun fiyatlı, sportif, şehir içi otomobil konseptine öncülük ediliyor. Otomobilin boyutuna bakıldığında küçük olması bekleniyor. Tasarımı için modern klasik görünümle beraber Dacia Spring modelinde tercih edilen elektrikli üniteyle alt yapı oluşturuluyor.