Oyunseverlerin aklını başından alan kampanya! Çok satan o oyun 154 TL'ye düştü

Yeni yıl coşkusu, Microsoft Store'un Ay Takvimi İndirimi'nde kendini gösteriyor! Red Dead Redemption 2, olağanüstü bir indirimle şimdi sadece 154 TL! Xbox sahipleri, bu kaçırılmayacak fırsatı değerlendirerek efsanevi oyunun tadını çıkarabilirler. Yılın başlangıcı, oyun tutkunları için bir indirim şölenine dönüşüyor!

Oyunseverlerin aklını başından alan kampanya! Çok satan o oyun 154 TL'ye düştü

Microsoft Store, Yeni Yıl Coşkusunu Oyuncularla Paylaşıyor!

Microsoft Store, oyunseverleri sevindirecek büyük bir indirim kampanyası ile Yeni Yıl coşkusunu zirveye taşımakla beraber ay Takvimi İndirimi kapsamında Xbox ve PC oyunlarında %95'e varan indirimler vasıtasıyla da oyunculara cazip avantajlar sunuluyor. Bu muazzam indirimler arasında göze çarpan ve dikkat çeken oyunlardan biri ise Red Dead Redemption 2 oldu.

Red Dead Redemption 2, Standart Sürümü'nde sunulan %67'lik devasa bir indirimle artık sadece 154,77 TL! Bu etkileyici fiyat, diğer oyun mağazalarındaki fiyatların oldukça altında da bir fırsat sunuyor.

Microsoft Store'un Ay Takvimi İndirimi, oyunseverlere Yeni Yıl'ın keyfini çıkarmak ve oyun koleksiyonlarını genişletmek için eşsiz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya, Xbox ve PC kullanıcıları için 12 Şubat tarihine kadar devam edecek ve bu süre zarfında oyuncular istedikleri oyunları daha uygun fiyatlarla edinebilecekler. Kaliteli oyunlara erişim bu kampanya ile daha da kolaylaşıyor. Oyuncular, birbirinden popüler oyunlarda bu birbirinden avantajlı indirimlerle sahip olma şansını kesinlikle kaçırmamalı!