O Uygulama Üye Olanlar için 4 Bin TL Ödül Veriyor

Sosyal medya siteleri her gün gelişmeye devam ediyor. Sosyal medya siteleri ve arasında artan rekabet kullanıcılara verilen ödülleri arttırıyor. Gelişen ve rekabete yenik düşmek istemeyen bu uygulama 4.000 TL ödül veriyor.

O Uygulama Üye Olanlar için 4 Bin TL Ödül Veriyor

TikTok davet et kazan yöntemi ile 4 Bin TL para ödülü almanız mümkün. Hepimizin yakından bildiği ve sürekli üye sayısını arttırmayı hedefleyen uygulama müthiş bir kampanyaya imza attı. Davet kodunuzu gönderdiğiniz arkadaşlarınız sizin kodunuzla üye olursa 4 Bin TL’ye varan para ödülü hesabınıza gönderiliyor. Kampanyanın detayları haberimizde…

TikTok Davet Kodu Nerede Yazar?

TikTok davet kodları kullanıcılara 4 Bin TL ödül kazandırıyor. TikTok üyesiyseniz hemen profilinizdeki madeni para tıklayıp davet kodunuzu görebilirsiniz. Bu kodu kopyalayarak ya da direkt diğer sosyal medya uygulamalarındaki arkadaşlarınızla paylaşarak kazanmaya başlayabilirsiniz.

TikTok Davet Kodu Para Kazanma Nasıl Yapılır?

TikTok davet kodu para kazanma yöntemini kullanmak için davet ettiğiniz her arkadaşınızın 10 günlük zaman diliminde video izlemesini sağlamalısınız. Arkadaşlarınız 24 saat içerisinde en az 30 dakika video izlerse ve bunu 10 gün devam ettirirse 400 TL hesabınıza yatar. 10 arkadaşınızdan 4 Bin TL kazanırsınız.