Netflix Türkiye Kullanıcılarına Uyarı: Asla Yollamayız

Bilgisayar korsanlarının hedefinde bu sefer Netflix kullanıcıları var. Netflix logosu bulunan zarfların içerisindeki virüslü usb belleklere ilişkin açıklama geldi. Netflix , konuya ilişkin hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu.

Netflix Türkiye Kullanıcılarına Uyarı: Asla Yollamayız

Netflix Türkiye Kullanıcılarına Uyarı: Asla Yollamayız

Netflix, kendi logoso ile ev ve işyerlerine gönderilen, içerisinde virüs olan USB'li zarflara ilişkin açıklama yayımladı. Bir süredir, üzerinde Netflix logosu olan ve içerisinde virüslü USB bulunduğu belirtilen zarflarla ilgili açıklama geldi. Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede, Netflix'in asla USB'li bir zarf yollamayacağı, gelen zarfların ciddiye alınmaması gerektiği belirtildi.  

Netflix Türkiye'den yapılan bilgilendirmede, "Son günlerde Netflix ismi kullanılarak yapılan hukuksuz işlemlerin şirketimizle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Konuyla ilgili tarafımızdan hukuki inceleme süreci başlatılmıştır" ifadeleri yer aldı. Türkiye'deki olaya benzer bir olay 2 sene önce Avustralya'da yaşanmış, Netflix logolu casus USB bellekler şirketlerin ağlarına sızmak için kullanılmıştı.