Milli Otomobil TOGG’un Üretim Tarihi Belli Oldu

Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’un üretim tarihi belli oldu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, yılsonu itibariyle üretime başlanacağını duyurdu.

Milli Otomobil TOGG’un Üretim Tarihi Belli Oldu

TÜBİTAK ev sahipliğinde Ufuk Avrupa Programı Açılış Etkinliğinde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır önemli açıklamalarda bulundu.

Kacır, TOGG'a dair yeni görüntülerin resmi sosyal medya hesabından paylaşılmasına ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Milletimizin yakından takip ettiği ve heyecanla beklediği Türkiye'nin otomobili projesi bizim şu an odağımızda. Yıl sonu itibariyle artık Türkiye'nin otomobili TOGG üretime başlamış olacak. Son günlerde sosyal medyada eksi 40 derece soğuklarda yoğun kar, buzlanma şartlarında yapılan testlerin videoları da büyük bir ilgi gördü. Bu testlerin hepsinde de TOGG çok başarılı" ifadelerini kullandı.

Türkiyeninin yerli ve milli otomobili son çekilen videolarda büyük ilgi görmüştü. Hem şık tasarımı hemde performansıyla büyük beğeni kazanmıştı.