Mark Zuckerberg: 10 Yıl içinde Toplantılarınıza Işınlanarak Gideceksiniz

 Facebook CEO'su Mark Zuckerberg milyonlarca insanın merak ettiği ışınlanma teknolojisinin hayatımızla buluşabileceğini iddia etti. Zuckerberg, 10 yıl içinde toplantılara 'Sanal Gerçeklik' sayesinde bir bakıma 'Işınlanılarak' gidilebileceğini öne sürdü.  

Mark Zuckerberg: 10 Yıl içinde Toplantılarınıza Işınlanarak Gideceksiniz

The Information'a röportaj veren Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, teknolojinin ilerleyişiyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Uçan arabaların uçakların yerini alacağını, ışınlanma teknolojisiyle ilgili ise sanal gerçeklik teknolojisini hatırlatarak, bu şekilde toplantılara katılım sağlanabileceğini söyledi.

Zuckerberg, "10 sene içinde toplantılara 'ışınlanarak' gideceksiniz" ifadelerini kullanırken, sanal gerçeklikte gelinen noktaya dair ise şu değerlendirmeyi yaptı: Bugün sanal gerçeklikte nerede olduğumuzu düşündüğümde, deneyime girebiliyoruz. Çok iyi oyunlar ve farklı deneyimler mevcut. Ama kendi gerçekçi avatarınıza sahip olduğunuz, biriyle gerçek göz teması kurabildiğiniz, avatarınıza yansıtılan gerçek ifadelerin yer aldığı aşamaya varmayı çok istiyorum