Keşfedilmemiş iPhone Özellikleri! Kimse Tarafından Bilinmeyen Sırlar

iPhone'ların sırlarıyla tanışın! Kimse tarafından bilinmeyen özellikler sayesinde hayatınızı kolaylaştırın. Fener kontrolü, el yazısını metne dönüştürme ve gizli tuş gibi özelliklerle iPhone deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın.

Keşfedilmemiş iPhone Özellikleri! Kimse Tarafından Bilinmeyen Sırlar

iPhone kullanıcıları tarafından pek bilinmeyen birçok özellik, hayatı kolaylaştırıyor. İşte gizli kalmış iPhone özellikleri hakkında bilmeniz gerekenler.

Bilinmeyen iPhone Özellikleri Nelerdir?

iPhone'un Fenerini Kontrol Etme

iPhone'unuzun fenerini karanlık bir ortamda açmak aslında çok kolay. Sadece "Hey Siri, Lumos" veya "Hey Siri, Nox" diyerek telefonunuzun fenerini otomatik olarak açabilirsiniz. Bu özellik, telefonunuzun kaybolması durumunda da işe yarayabilir. Telefonunuzu bulmak için yine aynı komutlardan birini söyleyerek bulma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

iphone-13-model-unselect-gallery-1-202207.jpg

El Yazısını Metne Dönüştürme

Bir kağıda yazdığınız metni iPhone'unuzla bilgisayar metnine dönüştürmek mümkün. El yazısını metne dönüştürme özelliğini kullanarak yazdığınız metni telefonunuzdan bilgisayara aktarabilirsiniz. Bu özelliği etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Ayarlar > Genel > Dil ve Bölge.

Gizli Tuş: Back Tap

iPhone kullanıcıları tarafından pek bilinmeyen bir diğer özellik, telefonun arkasındaki gizli tuştur. Bu tuşu kullanarak telefonunuzun bazı işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. iPhone'unuzun arkasında bulunan Apple logosuna iki kez dokunarak "Back Tap" özelliğini aktive edebilirsiniz. Bu özellik, Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma sekmesinden istediğiniz şekilde ayarlanabilir.