iPhone 15'i dört gözle bekleyenlere müjde! İlk görüntüleri sızdırıldı: Kamera detayını gören...

Apple tarafından İphone serileri hız kesmeden kullanıcıyla buluşturulmaya devam ederken eylül ayında oiyasada olması amaçlanan İphone 15'in görüntülerinin sızdırılmasıyla meraklar giderildi. İşte herkesin dört gözle beklediği İphone 15'in görüntüleri...

iPhone 15'i dört gözle bekleyenlere müjde! İlk görüntüleri sızdırıldı: Kamera detayını gören...

Apple her sene bir üst modeli çıkartırken bu sene İphone 15 için heyecanlı bekleyiş başladı. Sosyal medya üzerinden yayılan görüntüler üzerine yeni tasarım büyük ses getirdi. İphone 15 için sabırsızlanan kullanıcılardan tepkiler büyüdü. Kimse bu kadarını beklemiyordu...

İPHONE 15 TASARIM

Yayılan görüntüler üzerine İphone 15 Pro modelinin kenar kısımları bir önceki modele bakıldığında daha yuvarlak olduğu görülüyor. Bu farklılık kullanıcılar tarafından hoş karşılanmadı. Bundan önceki İphone modellerinden farksız olduğu ve beklentinin altında kalınmasıyla hayal kırıklığı yaşandı.

İphone 15

İPHONE 15 ÖZELLİKLERİ

Gelen haberler üzerinden İphone 15 Pro modeli, çelik yerine daha dayanıklı malzeme olan titanyum gövdeyle beraber sessiz ama tuşunun olduğu kısım yerine yeni program tanımlanacak. Telefon kameralarının çıkıntıları olmaması ve Lightning bağlantı noktasının USB-C ile değiştirilmesi hedefleniyor.

iPhone 15 ve 15 Plus modellerinde 48 MP kameraların kullanılacağı ve en üst modelde yeni bir periskop kamera olacağına dair iddialar ortalıkta geziyor.