IPhone 15 Ultra Fiyatı Sızdırıldı

Teknoloji harikası Apple'ın, 2020 senesi içerisinde çıkaracağı iPhone 15 serisi ile alakalı sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Buna göre 15 serisinin en pahalısı olacağı tahmin edildi. İşte karşınıza iPhone 15 açısından sızdırılan fiyat iddiası ve çok daha fazlası haberimizde... Her sene yeni iPhone serisinin istikrarlı bir biçimde tanıtmaya devam eden dünyanın en ünlü teknoloji firmaları arasında yer alan İPhone 2023 senesinde tanıtımını gerçekleştireceği iPhone 15 açısından yeni iddialar ortaya atıl

IPhone 15 Ultra Fiyatı Sızdırıldı

200 Dolarlık Fark Oluşuyor

2023 senesinin Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone serisinin en üst versiyonunda bulunan modeli iPhone 15 ultranın sızdırılan fiyat etiketine baktığımızda iPhone 14 Pro Max ile 100 ila 200 dolar daha pahalı olması bekleniyor.

Söz konusu yüksek fiyatın nedeninin ise kullanılacak titanyum çerçeve ve çift ön kamera olduğu tahmin ediliyor. Diğer taraftan baktığımızda iPhone 15 Ultra 2023 senesinde tanıtımı gerçekleştirilecek A17 bionic işlemci ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.


IPhone 15 Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Her seviyede yeni özellikleri ile kullanıcılar buluşturan teknoloji harikası iPhone 15 açısından hazırlıklarını sürdürürken diğer taraftan farkı versiyonu ile kullanıcıların karşısına çıkmaya devam ediyor. Buna göre iPhone 15 model açısından yeni özellikleri kullanıcılarla buluşturacak. Genel itibariyle Eylül ayı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek ve iPhone yeni telefonlarını kamuoyuyla paylaşacak. IPhone 15 model telefonlar açısından yeni özellik ve tasarımları konuşturmaya devam edilirken gündemde bulunan iddiaların doğru olup olmadığı ise Eylül 2023 tarihinde netlik kazanacak.