iPhone 15 Pro kullananlar cayır cayır yanıyor! Şaka değil gerçek

Heyecanla beklenen iPhone 15 model beklentileri karşılamadı! İnsanları resmen yakıyor! Tüm detaylar haberimizde.

iPhone 15 Pro kullananlar cayır cayır yanıyor! Şaka değil gerçek

Satışları yeni başlayan iPhone 15 model sorunu giderek büyüyor! Resmen cayır cayır yanıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

IPHONE 15 MODEL RESMEN YAKIYOR

Apple markasının piyasaya yeni sürdüğü iPhone 15 model satışları yakın zamanda başladı. Telefon tutkunları hemen yeni modeli alırken telefonla ilgili şikayetler günden güne artmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde modelin çok fazla ısındığı ile ilgili şikayetler sosyal medyanın gündemine oturmuş ve marka bu şikayeti doğrulamıştı. Bir yazılım güncellemesi yapılacağı söylendi ancak iPhone 15 Pro modelde ısınma problemiyle vücutta yanıklar olmaya başladığı konuşuluyor.

iphone 15 model resmen cayır cayır yanıyor

 Sosyal medya kullanan birçok insan iPhone 15 Pro modelin çok fazla ısındığı için parmak ve kol gibi organlarda yanıkların oluştuğunu söylemeye başladı. Ancak yanık sebeplerinin telefonla ilgili olup olmadığı henüz netleşmedi. Fazla ısınma problemi ile ilgili bir yazılım güncellemesi sunacağını söyleyen Apple markasının Pro modellerde fazla ısınma sebebinin arka planda yoğun şekilde çalışan kurulum işlemi olduğu söyleniyor. Aynı zamanda iOS 17 güncellemesinde olan bir hatanın da bu soruna sebep olacağı söyleniyor. Üçüncü taraf uygulamalar da iPhone cihazların fazla ısınmasına sebep oluyor. Yakın zamanda gelecek yazılım güncellemesiyle bu sorunun önüne geçilmesi bekleniyor.