İnstagram'ın En Çok Beğenilen Fotoğrafı! 

Milyonlarca kişinin kullanıcı olarak aktif olarak yer aldığı sosyal medya platformu instagramın en çok beğenilen fotoğrafı sizce hangisidir? Bir çok kişi bu sorunun cevabını bekliyor.  İnstagram’ın en çok beğenilen fotoğrafı! İnstagram’da en çok beğenilen fotoğraf nedir? IG’de en çok beğeni alan fotoğraf!  İnstagram meraklıları, en çok beğenilen fotoğrafı merak ediyor. İşte, İnstagramın en çok beğenilen fotoğrafı.

İnstagram'ın En Çok Beğenilen Fotoğrafı! 

İnstagram aleminin en çok beğenilen, en çok konuşulan fotoğrafı. Hangi post instagramda en çok beğeniyi aldığı merak ediliyor. İşte detaylar. İNSTAGRAM'IN EN ÇOK BEĞENİLEN FOTOĞRAFI
En fazla kullanıcı sayısına sahip olan hesap World_record_egg'den paylaşılan yumurta fotoğrafı instagramda en çok beğenilen fotoğraf oldu. Bir hayli ilginç olan bu sonuç bir çok kullanıcıyı da şaşırttı. Paylaşılan yumurta fotoğrafının 56 milyon beğenisi var. 
Bir çok dünyaca ünlü sanatçı, oyuncu, şarkıcı, sporcu, gazeteci, yazar insanın da sıklıkla kullandığı bu platformda yumurta fotoğrafının instagramın en sevilen fotoğrafı olması oldukça şaşırtıcı.