İnstagram'ın Bıktıran ‘Kendiliğinden Kapanma' Sebebi Nedir?

Son zamanların en popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram, kendi kendine kapanıyor ve bu problem pek çok kullanıcı tarafından gündeme taşınıyor. Özellikle de iPhone telefonlarda yaşandığı iddia edilen kendi kendine kapanma sorununun internet kaynaklı olduğu ya da 16.1 sürümü sebebiyle olduğu düşünülüyor. Tam da bu noktada Instagram uygulaması, ne için kendi kendine kapanıyor? Sorusunun cevabı, kullanıcılar tarafından merak edilmeye başladı.

İnstagram'ın Bıktıran ‘Kendiliğinden Kapanma' Sebebi Nedir?

Instagram platformunun kendi kendine kapanma sorunu gündemdeki yerini koruyor. Uygulama, iOS 16.1 sürümü sonrasında pek çok kullanıcıya bu problemi yaşattı. Durum böyle olunca 'Instagram uygulaması neden kendi kendine kapanıyor?’ sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.


Instagram, Uygulamadan Atıyor
Instagram kullanıcıları konu ile alakalı paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Pek çok kullanıcının problemi ise aynı noktada, Instagram'ın iPhone telefonlarda 1 dakika sonra kapandığı dile getiriliyor. Peki bu problemin çözümü nedir? Uygulama ne zaman düzelecek?

Sosyal medyada bulunan paylaşımlara baktığımızda problem dünya genelinde meydana gelmiş durumda nokta kullanıcılar, şikayetlerini Twitter uygulaması üzerinden Apple ve Instagram’ı etiketleyerek belirtiyor.


Problem Ne Zaman Düzelecek? 

Bu problemi ne zaman düzeleceğine yönelik herhangi bir bilgi yok. Bunun sebebi Instagram platformu yöneticilerinin konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapmamış olmalarıdır.