İnstagram'da Bomba Değişiklik: Artık Paylaşılan Fotoğraflar..

Son dakika haberi: İnstagram 'a flaş değişiklikler geliyor. Artık gönderileri beğenenler başkaları tarafından görülemeyecek. İşte İnstagram 'ın yeni arayüzü.

İnstagram'da Bomba Değişiklik: Artık Paylaşılan Fotoğraflar..

İnstagram 'da yeni arayüz için ilk fotoğraflar geldi ve flaş deişiklikler görüldü.

İnstagram 'ın beklenen yeni güncellemesi için ilk ekran görüntüsü geldi. O ekran görüntüsü ortalığı fena karıştıracak.

Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal paylaşım platformlarından olan Instagram, kullanıcıların paylaştıkları fotoğraflara odaklanması ve beğeni sayısının ekranda görünmemesi için  flaş bir karara ima atıyor.

İşte İnstagram 'ın ara yüzünde yer alan yeni gönderi şekli: Farka dikkat edin.

İşte Instagram' ın yeni halinden bir görüntü daha. Beğeni sayısını artık sadece  o fotoğrafı paylaşan kişi görebilecek.

Bu iki ekran görüntüsüne dikkatli şekilde baktığımızda , sosyal medya platformu İnstagram 'ın yeni ara yüzü için çalışmalarını hızlandırdığı ve yakın zamanda gelecek güncelleme ile sürümün kullanıcılara sunulması bekleniyor. 


Instagram'da fotoğraf attığınızda beğenen kişilerden birinin kullanıcı adı ve 'others' yani 'diğerleri' ibaresini göreceksiniz.

Yani paylaştığınız fotoğrafın kaç beğeni aldığını sadece siz göreceksiniz. O da aşağıdaki ekran üzerinden kullanıcılara gösterilecek. Başka kişiler fotoğrafı beğenen diğer kişileri göremeyecek.


Instagram'da beğeni sayısının bulunduğu kısım artık 'diğerleri' ibaresine yerini bırakmış.


Instagram henüz bu tasarıma geçmiş değil; ancak her an Instagram'ın yeni arayüzüyle karşılaşabiliriz. Bu elbette Instagram'da çok ama çok şeyi değiştirecek gibi görünüyor...

MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN