İnstagram'a Yeni Özellik Geldi!

Sosyal medya platformları arasındaki rekabet günden güne büyüyor. Son günlerde artan kullanıcı sayısıyla dikkatleri üzerine çeken Clubhouse uygulamasının 'Canlı oda' özelliği İnstagram'a eklendi.

İnstagram'a Yeni Özellik Geldi!

İnstagram, ilgili özelliği ile oda konseptini platformuna taşırken, canlı yayınlarda konuşmacı sayısını 4'e yükseltti. Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, son zamanların en çok konuşulan ve indirilen uygulamalarından Clubhouse'ın potansiyelini fark ederek ilgili uygulamanın dikkat çeken özelliklerinden canlı oda özelliğini kendi platformuna entegre etti.

Yeni İş haberleri yayımlandı. Son iş haberlerini takip etmek, diğer adaylarla iletişime geçmek ve arkadaşlık kurmak için TIKLA VE İNDİR.
 

Canlı oda özelliğinin üreticiler için ayrıca gelir kapısı da oluşturacağı kaydedilirken, ilgili özellik ile takipçiler, yayın esnasında sevdikleri hesaplara destek olabilmek için rozet satın alma, alışveriş ya da canlı bağış toplama özelliklerini kullanabilecek. Şirket, önümüzdeki aylarda moderatör kontrolleri ve ses özellikleirnin de ilgili uygulamaya entegre edileceğini kaydetti. Son güncellemelerin ardından söz konusu özellikler aktif hale gelecek.