İnstagram'a Kullanıcıları Sevindirecek Yeni Özellik: Messenger Rooms

Son dakika haberi: İnstagram 'a kullanıcıları sevindiren yeni özellik geldi. Messenger Rooms özelliği artık İnstagram'da da kullanılabilecek.

İnstagram'a Kullanıcıları Sevindirecek Yeni Özellik: Messenger Rooms

İnstagram 'a yeni özellik geldi.

Korona salgını nedeniyle milyonlarca vatandaş evlerinde kalıyor. Salgının önüne geçmek, yayılmasını önlemek için Evde Kal çağrısına uyan vatandaşların en çok zaman geçirdiği uygulamalar arasında İnstagram var.

Son dönemlerin en çok kullanılan sosyal medya platformu İnstagram 'a ise yeni özellik geldiği duyuruldu. Fotoğraf ve video paylaşım platformunun Facebook bünyesine geçmesinin ardından yenilikler gelmiş ve görüntülü arama özelliği entegre edilmişti.

MESSENGER ROOMS ÖZELLİĞİ GELDİ

Edinilen bilgilere göre İnstagram 'a messenger rooms özelliği getirildi. Getirilen yeni özellik, korona sürecinde kullanıcıların işini oldukça kolaylaştıracak gibi.

İnstagram üzerinden ilk olarak sesli arama yapılabiliyordu. Bu özellik geliştirildi ve görüntülü aramaya geçildi. Görüntülü arama , İnstagram 'da en fazla 8 kişinin katılımı ile gerçekleştiriliyordu. 

Gelen son özellik ile artık İnstagram 'da 50 kişiye kadar görüntülü arama yapılabilecek.

BAYRAMDA KULLANIM ARTTI

Ramazan Bayramı 'nda Türkiye 'de sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi sonrası vatandaşlar telefondan bayramlaştı. Telefondan bayramlaşmalar nedeniyle hatlar ilk gün çökmüş, herkes WhatsApp ve Facebook üzerinden aramalar yaptı. 

İnstagram 'a da gelen yeni özellik ile artık 50 kişiye kadar görüntülü arama yapılabilecek.

İnstagram'a 2 yeni özellik için TIKLAYIN

İnstagram'a müzik özelliği: TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA