Honda, Elektrikli Araçlara PlayStation 5 Desteği Getiriyor

Honda, Sony ile kurmuş olduğu ortaklık açısından elektrikli araçlara PlayStation 5 desteğini sunmak amacıyla çalışmalara başladı. TESLA öncülüğünde pek çok marka, içten yanmalı motorları geride bırakmak suretiyle elektrikli otomobiller üretimi açısından çalışmalara başladı. Diğer taraftan bu otomobiller, en son teknoloji harikaları ile karşımıza çıkmaya başladı. Japon otomobil üreticisi Honda, geçen Eylül ayında Sony ile ortaklaşa bir şekilde mutabakata bağırdıklarını duyurmuştu. Otomobilde bir Hond

Honda, Elektrikli Araçlara PlayStation 5 Desteği Getiriyor

PlayStation 5, Honda Araçlarına Geliyor

Sony yapay zeka robotik birimi başkanı Kawanishi İzumi, PlayStation 5’i arabaları entegre etmenin teknolojik açısından bakıldığında mümkün olacağını söyledi. Diğer taraftan yetkili isim, yeni eğlence sisteminin Tesla ile olan rekabette çok büyük bir avantaj sağlayacağını da söyledi. Yetkili isim, yeni eğlence sisteminden en iyi ve en verimli olanı alabilmek amacıyla otonom sürüşün mevcut seviyeden önemli ölçüde gelişmesi gerektiğini ve bunu yapmanın zaman alacağını söyledi.

Edinilen haberlere göre Honda ile Sony imzasını taşıyan ilk elektrikli araç modelinin, 2025 senesine kadar piyasaya sürülmesi hedefleniyor.