Ford Transit Custom Tanıtıldı

2023 model Ford Transit Custom ailesi dizel, şarj edilebilir hibrit ile elektrikli versiyonları tanıtıldı. Ford Otosan Araç Donanım Sistemleri Mühendis Lideri Ozan Narcıoğlu, geçtiğimiz aylarda elektrikli Ford transit modellerinin imalatına başlayacaklarını dile getirmiş ve daha sonrasında ise ilk Elektrikli Ford Transit Modeli Kocaeli fabrikasında banttan indirilmişti.

Ford Transit Custom Tanıtıldı

Ford Otosan, bu adımla beraber Ford markasının Avrupa’daki elektrikli ticari araç üretim üssü haline gelmeye başladı.


İlk üretimi tamamlanan elektrikli transit, değişik bir gövde yapısı ile ve hızlı normal şarj üniteleri ile satışa sunulacak.


Ford E-Transit Custom’a Tanıtılmıştı

Ticari tarafta Ford transitin sonrasında tamamen elektrikli Ford E-Transit Custom sahneye çıktı. Elektrikli model, Ford Otosan tarafından Türkiye’de üretim için düğmeye basacak.


Ford Transit Custom Ailesinin İçten Yanmalı Motorlu Versiyonları Da Geldi

Ford markası 2023 senesinin 2 yarısından itibaren Gölcük’te üretimi gerçekleştirilecek. Elektrikli Transit Custom modelinin sonrasında içten yanmalı motora sahip versiyonları da görücüye çıkardı.


Yeni nesil Ford Transit Custom ailesi, EcoBlu dizel, şarj edilebilir hibrit ile %100 elektrikli versiyonların yanı sıra aynı zamanda farklı gövde yapısıyla tüketiciye pek çok seçenek sunuyor.


Yeni nesil Ford Transit Custom, donanım seviyesi açısından baktığımızda trend, limited aktive, trail, sport ve base olmak üzere 6 farklı seçene sahip.


Tamamen yeni bir tasarım üzerine yükselen Transit Custom, panelvan; camlı van ile kombi gibi çeşidi versiyonların yanı sıra aynı zamanda iki farklı uzunluk ve iki farklı yükseklik seçeneğine sahip olacak.