Flaş Güncelleme: WhatsApp'a Yeni Özellikler Geliyor

Son dakika haberi: Popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a yeni özellik geliyor. Gelen son bilgilere göre yeni güncellemeye 3 özellik geleceğine yer verildi.

Flaş Güncelleme: WhatsApp'a Yeni Özellikler Geliyor

WhatsApp'a 3 yeni özellik geliyor.

Dünyanın en çok kullanılan mobil uygulamalarından olan, 1 milyar 500 milyondan fazla kullanıcı ile en aktif şekilde kullanılan mesajlaşma arama uygulaması olan WhatsApp'a 3 yeni özellik geleceği açıklandı. Dünya sosyal medya devi Facebook 'un bünyesine geçtikten sonra birçok özelliği bünyesine alan WhatsApp'ın android Beta sürümüne 3 yeni özelliğin geleceğine yer verildi. 

HER SOHBETE AYRI DUVAR KAĞIDI

Edinilen bilgilere göre WhatsApp'ta duvar kağıdı özelleştirme alt yapısının geleceğine yer verildi. Bu özellik sayesinde artık kullanıcılar her sohbet penceresi veya kişi için ayrı şekilde duvar kağıdı seçebilecek. Söz konusu özellike ile birlikte duvar kağıdı için şeffaflık ayarının da sunulacağına yer verildi. 

VİDEODA SESSİZE ALMA ÖZELLİĞİ

Yeni güncelleme ile gelecek özelliklere baktığımızda bir videoyu başkası ile paylaşmadan önce sessize almasına da imkan sağlanacak. Artık videoyu sessize alıp başkasına atabileceksiniz. 

DAHA SONRA OKU

Eklenecek özelliklere baktığımızda arşivlenmiş içerikler özelliğinin geleceği görüldü. Daha sonra oku şeklinde bir klasör olacak ve artık mesajları görmeden arşivleyebilecek ve daha sonra okuyabileceksiniz. 

Yeni güncelleme ile bu 3 özelliğin geleceğine yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA