Facebook ve İnstagram Çöktü mü? Mesajlar Neden Gitmiyor?

Sosyal medya platformları Facebook ve İnstagram çöktü mü? Hikaye ve fotoğraf paylaşımı neden olmuyor? Facebook Messenger neden hata veriyor? Mesajlar neden gitmiyor? İşte detaylar.

Facebook ve İnstagram Çöktü mü? Mesajlar Neden Gitmiyor?

Facebook ve İnstagram çöktü mü?

Sosyal medya platformları İnstagram ve Facebook 'ta sıkıntı yaşanıyor. Hikaye paylaşmak isteyenler, gönderi  paylaşmak isteyenler İnstagram 'da çokyavaş şekilde paylaşım yaparken Facebook messenger uygulaması da hata veriyor.

Mesaj göndermek isteyenler , mesajlarının messenger'dan gitmediğini , gönderi ve hikaye paylaşımında kasma yaşadığını söyleyerek internet üzerinde araştırmalara başladı. İnstagram ve Facebook çöktü mü ? şeklinde aramalar sıklaştı.

SİBER SALDIRI OLMUŞTU

Geçtiğimiz gün Türkiye 'ye yoğun şekilde siber saldırı olmuştu. Özellikle Garanti BBVA ve Türk Telekom 'a yönelik yapılan siber saldırılar 1 günden fazla sürmüş, erişim sorunları yaşanmış ancak bilgi gizliliğinde bir sorun çıkmamıştı.

Bugün yine internette sorun yaşanması, Facebook ve İnstagram 'ın çok zor açılması ve kasarak çalışması , yeniden bir siber saldırı mı var sorularını akıllara getirdi. 

Ancak bu konuda bir açıklama gelmedi.