Elon Musk’tan Bir Garip Karar Daha Hissesini Aldığı Twitter Yönetim Kurulundan Ayrıldı

Geçtiğimiz haftalarda Twitter’ın yüzde 9.2 hissesini alan dünyanın en zenginleri sıralamasında yer alan Elon Musk, yönetim kurulundan ayrıldı.

Elon Musk’tan Bir Garip Karar Daha Hissesini Aldığı Twitter Yönetim Kurulundan Ayrıldı

Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk'ın Twitter yönetim kurulundaki etkisi çok kısa sürdü. Twitter’ın yüzde 9.2 hissesini alarak gözlerin bir kez daha üzerine çekilmesini sağlayan Musk, aldığı yeni kararla yeniden gündeme geldi.

Twitter hisselerini aldıktan sonra yönetim kuruluna girdiğini duyuran Musk, geldiği günden beri aktif olarak Twitter’da boy göstermeye başladı. Özellikle yaptığı anketlerle kullanıcılarını heyecanlandıran Musk, Twitter’da yeni özelliklerin ve değişikliklerin sinyalini vermişti.

Twitter CEO’su Parag Agrawal, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Musk’ın yönetim kuruluna katıldığı günün sabahında kuruldan ayrılma kararı aldı. Bu karar Elon Musk’ın hisselerini arttıracak mı sorularını akıllara getirdi. Musk’ın hisselerinin değeri şuan için 2.89 milyar dolar ediyor.

‘’Hissedarlarımızın Yorumlarını Önemsiyoruz’’

Agrawal yaptığı açıklamada; “Salı günü Elon’un yönetim kuruluna atanabileceğini açıklamıştık ve incelemelerden sonra Elon resmi olarak 9 Nisan itibariyle yönetim kuruluna girdi. Fakat aynı sabah Elon yönetim kuruluna katılmak istemediğini söyledi. Ben bunun iyi olduğuna inanıyorum. Biz her zaman yönetim kurulunda olsunlar ya da olmasınlar hissedarlarımızın yorumlarını önemsiyoruz. Elon bizim en büyük hissedarımız ve biz onun uyarı ve önerilerine her zaman açığız” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /