Elon Musk küplere binecek! Threads'e gelen flaş özellik X'i kıskandıracak

Threads ve X rekabeti son hızıyla devam ediyor! Yeni özellik herkesi şaşırttı! Tüm detaylar haberimizde.

Elon Musk küplere binecek! Threads'e gelen flaş özellik X'i kıskandıracak

Threads kaybettiği kullanıcıları kazanmak için güncellemelerine devam ediyor! Yeni özellik X'i kıskandıracak gibi duruyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

THREADS YENİ GÜNCELLEMELERİNİ PAYLAŞTI

X uygulamasına rakip olarak ortaya çıkan Threads uygulaması ilk zamanlar yoğun ilgi görüp kullanıcılarını zamanla kaybetmeye başlamıştı. Kaybettiği kullanıcıları tekrar kazanmak için güncellemeler tek tek paylaşıldı. Threads uygulamasının web özelliği Ağustos ayında kullanıcılara sunulmuştu. Eskiden uygulama üstünde yalnızca beğenilen içerikler alıntılanabiliyordu ancak artık web özelliğiyle birlikte kolaylıkla alıntılama yapılabiliyor. 

threads uygulaması yeni güncellemeleri paylaşıldı

Hızlı şekilde açılan Threads uygulamalarının teknik olarak birçok eksiği olsa da web üzerinde yapılan güncellemeler de kullanıcıların hoşuna gidecek gibi duruyor. Perşembe günü yapılan açıklamalara göre web üzerinden uygulamayı kullanan kullanıcılar alıntılama özelliklerini bu hafta itibariyle kullanabilecek. Bu özellikle birlikte kullanıcıların yeniden uygulamaya dönmesi hedefleniyor. Threads X platformuna rakip olarak birçok güncelleme yapmaya devam etse de X uygulaması hala popülerliğini koruyor.