Elon Musk Geldi Twitter’a Ücretli Özellik Geliyor

Twitter’ı satın alan Elon Musk, abonelik ücreti almak için harekete geçti.

Elon Musk Geldi Twitter’a Ücretli Özellik Geliyor

Twitter’ın yeni patronu Elon Musk, mavi tik özelliğini ücretli paket özelliği olarak satmayı düşünüyor.

Ünlü milyarder, geçtiğimiz günlerde satın aldığı sosyal medya platformunu geliştirmek için çalışmalara başladı. Twitter’ın özellikleri arasında yer alan onaylanmış hesap özelliği anlamına gelen mavi tik hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Talimat Verildi

Teknoloji sitesi The Verge’nin haberine göre Musk, çalışanlarına mavi ‘parayla mavi tik satma’ ile ilgili çalışma başlatması talimatı verdi. Bu çalışmaları 7 Kasım tarihine kadar bitirmelerini söyledi. Halihazırda ‘Twitter Blue’ isimli 4,99 dolar ücretli geçerli bir abonelik sistemi bulunuyor. Bu sistem ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda’da geçerli. Musk, mavi tiki de dahil ederek bu şekilde bir genişleme hedefliyor.

Alık 20 Dolar

Normal şartlarda herhangi bir ücret istenmeyen mavi tikin ücretli olmasını isteyen Musk’ın planları arasında abonelik ücreti olarak 19,99 dolar hedefleniyor. Bu özelliğe sahip olabilmek için abone olmak şart koşulacak.

Mavi Tik Sahibi Olanlarda Bu Ücreti Ödemek Zorunda Kalacak

Şuan için aktif olarak mavi tike sahip olanlarda bu ücreti ödemek zorunda kalacak. Yani sadece yeni mavi tik sahipleri değil eskiden bu özelliğe sahip olanlarda ücretli abonelik sistemine dahil edilecek. Aktif olarak mavi tiki olan kullanıcılar bu özelliğini kaybetmemek için 90 gün içinde abonelik sistemi almak zorunda kalacak. Bu süre içerisinde ücretli aboneliğe geçmeyenler mavi tik özelliğini kaybedecek. Öte yandan bu özellik henüz ülkemizde kullanıma sunulmamış durumda.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /