Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı TOGG’da ÖTV İndirim Olacak Mı?

Fabrikasının açılışıyla beraber sahalara inmesi merakla beklenen TOGG için Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. TOGG’da ÖTV indirimi olacak mı, fiyatı ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı TOGG’da ÖTV İndirim Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam ortak yayınla canlı yayına çıktı. A haber ekranlarında canlı yayına çıkan Erdoğan’a TOGG’da ÖTV indirimi olacak mı diye soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOGG’un fiyatı hakkında da açıklamalarda bulunurken ÖTV indirimi kararı için Mart ayını işaret etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o açıklamaları,

Fiyatını sormaya başladılar. Biz de diyoruz ki aceleci olmayalım. Gemlik'te net bir cevap vermiştim. Togg satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Piyasaya çıktığı anda kendi sınıfındaki araçlarla fiyat anlamında rekabet edebilecek. Buradaki babayiğitler sıradan masada oturan adamlar değiller, hepsi ülkenin sivrilmiş, saygın iş adamları. Oturacağız ve değerlendirmesini yapacağız. Mart ayında yollara çıkmadan önce fiyat tespitini yapıp adımımızı atacağız.

ÖTV İndirimi Olacak Mı?

A'dan Z'ye her şeyini o zaman konuşacağız. Bir elektrikli araç var önümüzde, bunu teşvik etmek ve halkımıza sevdirmek bizim için önemli bir maharet olacak. 2022'nin temmuz ayıyla birlikte zaten ÖTV indirimi yapılmıştı. Yeni vergi düzenlemesiyle 160 kilovatı geçmeyen ve ÖTV matrahı 700 bin TL'yi aşmayan elektrikli araçlar için yeni vergi oranı yüzde 10 olarak belirlendi. Bunların hepsini planlayarak yolumuza devam ediyoruz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /