Çöken WhatsApp İle İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Bugün Türkiye saati ile saat 10.00’da çöken WhatsApp ile ilgili açıklamalar üst üste geldi. Şirket ve Bakan yardımcısından açıklama var.

Çöken WhatsApp İle İlgili Son Dakika Açıklaması Geldi

Meta’ya ait olan WhatsApp, bugün çöktü. Özellikle grup mesajlarında yaşanan aksaklıklar ve mesajlaşma problemleri sonrası gözler yapılacak açıklamalara çevrildi.

Sosyal medya kullanıcılar Twitter üzerinden WhatsApp’ın çöktüğünü açıklarken şirketten konu ile ilgili açıklama geldi.

Meta sözcüsü yaptığı açıklamada, “Bazı kişilerin şu anda mesaj göndermekte sorun yaşadığının farkındayız ve mümkün olan en kısa sürede eski haline getirmek için çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bakan Yardımcısından Açıklama

Konu ile ilgili Ulaştırma Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Sayan’dan bir açıklama geldi. Sayan, WhatsaApp’ta yaşanan sorunla ilgili, “Whatsapp servislerinde global kaynaklı kesinti yaşanmakta olup ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir. Küresel ölçekte kendi alanlarında adeta fiili tekel oluşturan dijital hizmet sağlayıcılar ve OTT’lerin hizmet sürekliliği açısından hesap sorulamaz olması söz konusu olamaz.

Fiilen gündelik hayatın bir parçası haline gelen dijital hizmet sağlayıcıların topluma ve egemen devletlere karşı sorumlulukları olduğu yadsınılamaz” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /