Bu otomobil neredeyse yakıt yakmıyor! 10 TL'ye şehri gezdirecek

Araba alacaklar dikkat! 100 km yolu 11 liraya gidiyor! Detaylar haberimizde.

Bu otomobil neredeyse yakıt yakmıyor! 10 TL'ye şehri gezdirecek

Dacia'nın yeni elektrikli arabası Spring, 100 kilometreyi yalnızca 11 liraya kat ediyor. Dacia Spring'in tüm özelliklerini ve fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

UYGUN FİYATLI ELEKTRİKLİ ARABA DACIA SPRİNG 

Elektrikli araç devrimi devam ediyor ve otomotiv dünyasını hızla değiştiriyor. Bu değişimin öncülerinden biri de Dacia Spring. Geleneksel yakıt sistemlerine alternatif olarak sunulan bu yenilikçi elektrikli araç, ekonomik ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çekti. Hususi olarak en düşük yakıt tüketimine sahip elektrikli araba sınıfında yer alan Toyota bz4X ile rekabet ediyor. Dacia Spring, otomobil tutkunları tarafından yalnızca düşük işletme maliyetleriyle değil, aynı zamanda modern tasarımı ve mükemmel performansıyla da övgüyle karşılanıyor. Yakıt verimliliği konusunda araç kullanıcılarının yeni gözdesi Dacia Spring, ekonomik ve çevreci bir seçenekler sunmakta. Elektrikli arabalar performansları ve düşük enerji tüketimiyle öne çıkıyor. Elektrikli araçlar, geleneksel içten yanmalı motorlara göre daha verimli bir sürüş sunarken, artan yakıt fiyatları karşısında da ekonomik bir seçenek oluşturuyor. 

Uygun Fiyatlı Elektrikli Araba Dacia Spring

Dacia Spring elektrik enerjisiyle çalışarak CO2 emisyonunu minimuma indiriyor. Bundan dolayı hava kirliliğinin en aza indirgenmesini isteyenler için uygundur. Dacia Spring, kompakt SUV görünümüyle yaşam alanında geniş ve ferahlık sunmakta. Bu, sürücü ve yolcular adına konforlu bir sürüş deneyimi sağlar. Hızlı şarj fonksiyonu sayesinde Dacia Spring'iniz kısa sürede şarj edilebilir. Tamamen şarj olma süresi, şarj istasyonunun kapasitesine bağlıdır, ancak şarj işlemi genellikle 1 ila 2 saat içinde tamamlanır. Batarya tam olarak şarj edildiğinde Dacia Spring'in menzili yaklaşık 300 km'ye ulaşıyor. Bu, günlük şehir kullanımı veya kısa mesafeli seyahatler için ideal bir seridir. Eylül ayında yenilenen fiyat listesine göre Dacia Spring EXTREME 26,8 kWh 65 HP elektrikli modelinin fiyatı 985.000 lira oldu.