Bu otomobil neredeyse benzin yakmıyor! Sadece 10 TL'lik yakıtla dağları denizleri aşıyor

Dacia Spring elektrik otomobil sektörünün öncülerinden birisi oldu. Hem ekonomik hem de çevreye duyarlı özellikleri ile dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Bu otomobil neredeyse benzin yakmıyor! Sadece 10 TL'lik yakıtla dağları denizleri aşıyor

Elektrikli arabalar, enerji tasarrufu ve çevre dostu özellikleri nedeniyle giderek daha popüler hale geliyor. Bu alandaki en önemli modellerden biri de Dacia’nın yeni modeli Dacia Spring oldu. Detaylar haberimizde...

su

100 KM YOLU 10 TL YAKIYOR! İŞTE EN AZ YAKAN ARABA

10 TL'ye 100 km yol yapabilen, bu kadar az yakan başka bir araba yok.

Dacia'nın Spring modeli çevre dostu özellikleriyle öne çıksa da sadece 10 TL gibi olağanüstü bir maliyetle 100 km yol kat edebiliyor.

Rumen otomobil üreticisi Dacia'nın yeni modeli Dacia Spring, 10 TL gibi dudak uçuklatan bir maliyetle 100 km yol kat ediyor ve sürücülere uzun mesafeler için düşük maliyetli bir alternatif sunuyor.

DACIA SPRING ÖZELLİKLERİ NELER?

Hızlı şarj fonksiyonuna sahip olan Dacia Spring'in tam şarj süresi, şarj istasyonunun kapasitesine göre değişmekle birlikte genel olarak 1-2 saatte tamamlanarak kullanıma hazır hale gelecektir. Tam şarjlı batarya ile yaklaşık 300 km menzil sunan Dacia Spring, günlük şehir içi kullanım ve kısa mesafeli yolculuklar için ideal menzil performansı sunuyor.

DACIA SPRING FİYATI NE KADAR?

Eylül ayında güncellenen fiyat listesine göre 26,8 kWh 65 beygir gücündeki elektrikli model Dacia Spring EXTREME 969 bin TL olarak belirlendi. Bu fiyat noktası, elektrikli araç segmentinde rekabetçi ve erişilebilir bir seçenek olarak kendini kanıtlıyor.

Dacia Spring fiyatları model ve donanım seviyesine göre değişiklik göstermektedir. Dacia Spring EXTREME 26,8 kWh 65 hp elektrikli modelinin Eylül 2023 itibarıyla fiyatı 969.000 TL olarak belirlendi.

Elektrikli araçların bakım maliyetleri genellikle düşüktür. Dacia Spring'in periyodik bakım ve onarım maliyetleri geleneksel benzinli veya dizel araçlara göre daha ekonomiktir.