Bahçeli'den Turcovac paylaşımı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medyadan Turkovac aşısını olduğunu paylaştı. Bakan Koca’dan tesettür mesajı geldi

Bahçeli'den Turcovac paylaşımı

Bahçeli, yerli ve milli aşımız olan Turkovac aşısını oldu. Sosyal medyadan paylaştığı resimlerle Turkovac aşısını olan MHP Genel Başkanı, vatandaşlara da aşı olması konusunda çağrı yaptı. Coronavirüse karşı geliştirilen ve acil kullanım onayı alan Turkuvac aşısı randevuları açıldı.

Halkımızı Turkovac Aşısı Olmaya Davet Ediyorum

Devlet Bahçeli paylaştığı Twette: ‘’ Yerli ve milli üretimimiz Turkovac aşımı oldum. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak, salgından en yakın zamanda kurtulacağımız ümidiyle tüm halkımızı Turkovac aşısı olmaya davet ediyorum’’ dedi.

Sağlık Bakanından Teşekkür

MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamasından sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bahçeli’ye teşekkür paylaşımında bulundu. Paylaşımında: ‘’Sn. Devlet Bahçeli beyefendiye, salgınla mücadelenin her safhasında verdiği koşulsuz destek için şahsım ve sağlık camiamız adına teşekkür ederim. Varlığını daima yanımızda hissettik. Turkovac ile her birimiz gurur duymalıyız’’ ifadelerini kullandı.

Vatandaşların Turkovac aşısı olması için randevular açıldı.