Zabıta Müdürlüğüne Bekçi Alımı Yapılacak 2020

2 şehirde belediyeler bünyesine bekçi alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR 'da yayımlanan duyuru , alım yapılan belediyeler ve başvuru şartları haberimizin devamında. İşte ilanların başvuru detayları ve başvuru şekli.

Zabıta Müdürlüğüne Bekçi Alımı Yapılacak 2020

İki belediyeye bekçi alımı.

İŞKUR üzerinden ilan yayımlayan belediyeler , kadrolu kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan duyurularda en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Çerkezköy Belediyesi ve Kestel Belediyesi tarafından yayımlanan duyurularda en  az ilkokul mezunu adaylar arasından bekçi alınacağına yer verildi.

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE BEKÇİ ALIMI

Çerkezköy Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda , zabıta müdürlüğü bünyesine bekçi alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan bekçi alımında başvurular bugün başladı ve 27 Şubat 2020 gününe kadar alınacak. Çerkezköy Belediyesi tarafından yayımlanan duyurunun ilan metni şu şekilde:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

- Sadece erkek adaylar başvurabilir.

- edeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

- Affa uğramış ola bile devletin güvenliğine karşı suçlardan , anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak,

- Askerlik ile ilişkisi bulunmamak

- Emekliliğe hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak

- Çerkezköy İlçe sınırları içinde ikamet etmek.

Başvurular [email protected] adresine CV ile yapılacak.

KESTEL BELEDİYESİNE BEKÇİ ALIMI

Bursa Kestel Belediyesi tarafından yayımlanan duyuruda bekçi alımı yapılacağına yer verildi. 23 Şubat 2020 tarihine kadar yapılacak başvurunun detaylaır şu şekilde:

BEKÇİLER VE POLİSLER BU SAYFADA Bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

YENİ BEKÇİ ALIMI İLANINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN