Yeni Zabıta Memuru Alımı İçin İlan Yayımlandı

Ardeşen Belediyesi, zabıta memuru kadrosunda istihdam etmek üzere açıktan yeni memur alımı için ilan yayımladı. İlan detayları haberimizde.

Yeni Zabıta Memuru Alımı İçin İlan Yayımlandı

Ardeşen Belediye Başkanlığı yeni zabıta alımı için ilan yayımladı.

Rize 'nin İlçesi olan Ardeşen 'in Belediye Başkanlığı, yayımladığı ilanında zabıta memuru kadrosunda istihdam etmek üzere 3 adet yeni memur alımı yapacağını duyurdu. KPSS ile yapılacak kamu personeli alımında adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilecektir.

Yayımlanan zabıta memuru alımında mezuniyet şartı ile KPSS puan detayları şu şekilde;

Kadro Unvanı

Adedi

Niteliği

Kpss Puanı

Zabıta Memuru

3

Ekonomi,İktisat,İşletme,İşletme-Ekonomi,İstatistik,Uluslararası İşletmecilik,Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret,Muhasebe,Muhasebe ve Finans Yönetimi,Muhasebe ve Finansal Yönetim,Pazarlama,Yerel Yönetimler,Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye,Kamu Yönetimi,Siyaset Bilimi,Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi,Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler,Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olmak

KPSS P3

En az

70

puan

BAŞVURU ŞARTLARI

  • Türk vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
  • Sicil kaydı olmaması,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak.
  • Güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması .
  • Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular 26 Kasım günü başlayacak ve 30 Kasım tarihine kadar alınacak. Başvuru formu yayımlandığı ve başvurular başladığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara