Yeni Kamu İlanı: 2 Belediyeye KPSS'siz En Az Lise Mezunu Zabıta Alımı

İki belediye ilan yayımladı. Bugün yayımlanan ilanlarda zabıta kadrosuna KPSS şartı olmadan en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilanlar.

Yeni Kamu İlanı: 2 Belediyeye KPSS'siz En Az Lise Mezunu Zabıta Alımı

İki belediye daha ilan yayımladı: KPSS 'siz zabıta alınacak.

İŞKUR üzerinden duyurular yayımlandı. Yayımlanan duyurularda iki belediyeye KPSS şartı olmadan zabıta personeli alımı yapılacağına yer verildi. En az lise mezunu adaylar arasından yapılan zabıta alımlalarında başvuru detayları şu şekilde;

ALIM YAPAN BELEDİYELER

İŞKUR resmi internet adresi kurum dışı kamu işçisi alımı ilanı kısmından yayımlanan duyurularda Konya Cihanbeyli ve İstanbul Beyoğlu Belediyeleri bünyesine zabıta personel alımı yapılacağına yer verildi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adayların , T.C. vatandaşı olması, kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamasui TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmaması, erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş , yedek sınıfa geçirmiş ve görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı veya engeli bulunmaması gerekmektedir. 

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI VE BAŞVURU ŞEKLİ

İki ilana başvuru yapacak adaylarda aranan özel şartlar şu şekilde;

İSTANBUL

İstanbul Beyoğlu Belediyesi bünyesindeki kamu şirketine yapılan personel alımında ilan metni şu şekilde;

(Son başvuru tarihi: 8 Şubat 2020)

KONYA

Cihanbeyli Belediyesi bünyesine yapılan zabıta alımında ilan metni şu şekilde;

Başvuru tarihi: 10-12 Şubat 2020 arası.

BAŞVURU

İki ilana başvurular yukarıdaki ilan metinlerinde belirtilen evraklarla birlikte belirtilen adreslere yapılacak.

Kadın erkek zabıtalar ve ilanları bekleyenlerle sohbet ve bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

YENİ ZABITA ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN