KPSS'si Düşük Olanlara İş Fırsatı! Yeni Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı

Derik Belediye Başkanlığı'na düşük KPSS ile memur alımları yapılacağına dair resmi duyuru yayımlandı. Belediye Başkanlığı'nca yapılan bilgilendirmede alımların zabıta memuru, veznedar , evlendirme memuru gibi pozisyonlar için gerçekleşeceğine yer verilirken, personel alımı için başvuruların Şubat ayında şahsen ya da posta yoluyla yapılabileceğine dikkat çekildi. Derik Belediye Başkanlığı'nın zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adaylar sadece şahsen başvuru yöntemiyle işlemlerini gerçekle

KPSS'si Düşük Olanlara İş Fırsatı! Yeni Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı

Duyuru Geldi! Zabıta Memuru, Muhasebe Memuru, Evlendirme Memuru ve Veznedar Alınacak

Derik Belediyesi'ne zabıta memuru, muhasebe memuru, evlendirme memuru, memur ve veznedar alımı yapılacağına dair resmi duyuru DBP tarafından yayımlandı. Yayımlanan resmi bilgilendirme metninde, zabıta memuru alımı için başvuru yapacak adyaların başvuru özel şartlarının yanı sıra herhangi bir lisans programından mezun olması KPSS'ye girmiş olması ve en az 55 puan almış olması gerektiğine yer verilirken, muhasebe memuru alımı için başvuru yapacak adyaların İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ya da Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olması KPSS'den 55 puan alması gerektiği, Evlendirme memuru alımı için herhangi bir lisans programından mezuniyet şartı ve KPSS 55 şartının bulunduğuna dikkat çekildi. Veznedar alımı için başvuru yapacak adayların muhasebe bölümü ön lisans programlarından mezun olması gerektiğine dikkat çekilen duyuruda, diğer pozisyonlar için mezuniyet ve KPSS şartı aşağıdaki gibi oldu. Kontenjan Dağılımı ve Mezuniyet Şartı

Başvuru formu Derik belediyesinin www.derik.bel.tr adresinden temin edilecke. Başvurular 4 Şubat ile 8 Şubat 2019 tarihleri arasında Mardin Derik Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yapılacak. Zabıta memuru alımı için başvurular şahsen gerçekleştirilirken, diğer kadrolar için başvuru işlemleri şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılabilecek. Başvuru yapmayı düşünen adayların postadaki gecikmeleri dikkate alması gerektiği belirtiliyor. Başvuru sırasında talep edilen belgeler de ilgili duyuruda yer aldı.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

ALIMLA İLGİLİ DİĞER DETAYLARA GÖZ ATMAK İÇİN TIKLAYINIZ.pdf

KAMU PERSONELİ ALIMLARI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI VE DAHA FAZLASIYLA İLGİLİ KADIN-ERKEK ADAYLARLA İLETİŞİME GEÇMEK, BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN.

MEMUR ALIMLARI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATLARI, GÜNDEMDEKİ SON DAKİKA GELİŞMELERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLEN MEMUR ADAYI SİTESİ www.kamubulteni.com'un mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.