KPSS'siz Büro Memuru-Teknik Personel ve İşçi Alımı

İŞKUR 'da yayımlanan ilanda Bursa 'ya NİLBEL bünyesine en az ilkokul mezunu adaylar arasından 65 personel alımı yapılacağına yer verildi.

KPSS'siz Büro Memuru-Teknik Personel ve İşçi Alımı

Bursa 'ya en az ilkokul mezunu 65 personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası kurum dışı kamu işçisi alımı sayfasından yayımlanan ilanlarda Bursa Nilüfer Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten NİLBEL A.Ş. KPSS şartı olmadan en az ilkokul mezunu temizlik personeli, beden işçisi, park görevlisi, büro memuru, tekniker, teknisyen ve mühendis alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilanlarda, bu kadrolara toplamda 65 adet personel alımı yapılacağı bildirildi. Söz konusu alımda kadro dağılımı şu şekilde; Teknisyen, Tekniker ve Mühendis kadrolarına 15, bro memuru kadrosuna 20, Beden İşçisi, Park Görevlisi ve Temizlik personeli kadrolarına ise 30 personel alımı yapılacağı bildirildi.

İŞKUR 'da yayımlanan ve KPSS şartı olmadan yapılan personel alımlarında ilan metinleri şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

Yukarıda yazan ilanlara başvurular şahsen alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların 21 Aralık tarihine kadar, ilan metinlerinde istenen diploma ve kimlik ile yapması gerekmektedir. Başvurular şahsen alınmakta olup başvuru adresi, yukarıdaki ilan metinlerinde yer almaktadır.

YENİ İLANLAR YAYIMLANACAK

Belediyelere en az ilkokul mezunu adaylar arasından memur ve personel alımları yayımlanmaya devam edecek. İlanlar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS u için >>>> TIKLAYIN