KPSS Şartsız Zabıta Alımı Başvurusu Başladı

KPSS şartı olmadan zabıta alımı için başvuru şartları açıklandı ve başvurular başladı. İşte belediye zabıta yardımcı personeli alımı şartları.

KPSS Şartsız Zabıta Alımı Başvurusu Başladı

KPSS 'siz zabıta alımı başvurusu başladı.

Konya Cihanbeyli Belediyesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartı olmadan yapılan personel alımında başvuru detayları haberimizde. 

BELEDİYE ŞİRKETİ BÜNYESİNE

Yayımlanan duyuruda , alınacak zabıta yardımcı personellerinin Cihanbeyli Belediyesi bünyesindeki kamu şirketi bünyesinde istihdam edileceğine yer verildi. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

10 Yardımcı Zabıta personeli alımı için başvuru genel şartları şu şekilde;

- T.C. vatandaşı olmak.

- Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak.

- TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak

- Erkek adaylar için askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş , yedek sınıfa geçirmiş,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı veya engeli bulunmamak.

- 18 ile 40 yaş arasında olmak,

- En az Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak,

- Cihanbeyli İlçe Sınırları içerisinde en az 1 aydır ikamet ediyor olmak.

İlan metni şu şekilde;

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular bugün başladı ve 12  Şubat 2020 tarihine kadar alınacak. Başvuru için yukarıdaki evrakları , ilan metninde belirtilen adrese teslim etmeniz gerekmektedir. 

SADECE İŞ HABERLERİ SAYFASI AÇILDI-- TIKLA VE KATILMA İSTEĞİNİ GÖNDER