KPSS Şartı Yok: 4 Belediyeye Danışma Memuru, Büro Memuru Alımı

4 şehirde belediyelere en az ilkokul mezunu adaylar arasından danışma memuru, büro işçisi, sayaç okuma personeli ve işçi alımı yapılacağı belirtildi. İlanlar ve başvuru detayları haberimizde. İşte ilan detayları.

KPSS Şartı Yok: 4 Belediyeye Danışma Memuru, Büro Memuru Alımı

İŞKUR 'da art arda ilanlar yayımlandı.

Farkşı şehirlerde belediyelere ve belediyelere bağlı kamu şirketlerine en az ilkokul mezunu adaylar arasından işçi, büro memuru, danışma memuru ve personel alımı yapılacağına yer verildi. Dün ve bugün yayımlanan ilanlar için başvurular devam ederken , kamubulteni.com olarak bu haberimizde ilanların detaylarına yer verdik.

İZMİR

İzmir Tire Belediyesi Personel AŞ tarafından yayımlanan ilanda , belediye bünyesinde çalıştırmak  üzere 1 büro memuru alımı yapılacağına yer verildi. 

İlan detayları, başvurunun yapılcağı adres şu şekilde;

İlana başvurular 1 Haziran 2019 tarihine kadar alınacak. 

SAMSUN 

Samsun 'un Canik İlçesinin Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan kamu şirketi Canik İmar' a 1 danışma memuru alınıyor.

İlana başvurular 6 Haziran tarihine kadar alınacak.

KONYA

Konya 'nın Çeltik İlçesi Belediye Başkanlığı Personel AŞ tarafından yayımlanan ilanda, belediye bünyesine 2 büro personeli alımı yapılacağı bildirildi. 

2 büro memuru alımı için başvurular 30 Mayıs 2019 tarihine kadar alınacak.

KIRKLARELİ

Kırklareli vize Belediyesi tarafından yayımlanan ilanda  4 büro memuru, 2 destek hizmetleri personeli, 1 su tesisatçısı, 1 beden işçisi, 1 sayaç okuma elemanı ve 1 şoför alımı yapılacağına yer verildi.

İlan metni şu şekilde;

ilana başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

KAMU İLANLARINDAN , MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN