Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne Şoför , Beko Loder Operatörü ve Ekskavatör Operatörü Alınacak

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne şoför, Beko Loder Operatörü ve Ekskavatör Operatörü alımı yapılacağına ilişkin ilan İŞKUR üzerinden yayımlandı. İlgili alım için başvuruların 9 Temmuz’da başladığına yer verilen resmi duyuruda başvuru işlemlerinin 16 Temmuz’da son bulacağı hatırlatıldı.

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne Şoför , Beko Loder Operatörü ve Ekskavatör Operatörü Alınacak

Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi personel alımları için başvuru yapmak isteyen adayların unvanlara göre belirlenen şartları dikkatle incelemesi gerekiyor. 

Şoför alımı için başvuru yapacak adayların E sınıfı ehliyet sahibi olması, 1 yıldır Konya ili sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, 30 yaşından büyük olmaması, askerlikle ilgili şartları yerine getirmesi gerekiyor. 

Beko Loder Operatörü ve Ekskavatör Operatörü alımı için başvuru yapacak adaylarda ise 35 yaş şartı, ilgili unvan için gerekli belge sahipliği ve en az ilkokul mezuniyet şartı aranıyor.

EK DOSYALAR VE DİĞER AYRINTILARA GÖZ ATMAK İÇİN https://media.iskur.gov.tr/47029/konya-su-ve-kanalizasyon-idaresi-per-a-s-16-07-2021.pdf ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

Yeni memur alımlarını takip etmek son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Türkiye’nin lider memur adayı sayfasının mobil uygulamalarını indirebilirsiniz. Mobil uygulamayı indirmek için tıklayın.