İŞKUR'da Yayımlandı: 2 Bin 990 İşçi Alımı Başvurusu Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda mezuniyet şartı olmada 2 bin 990 işçi alımı yapılacağına yer verildi.

İŞKUR'da Yayımlandı: 2 Bin 990 İşçi Alımı Başvurusu Başladı

Ankara Anfa Altınpark 2990 işçi alacak.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki Anfa Altınpark İşleteleri , bir duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda peyzaj işçisi kadrosuna 2 bin 990 işçi alımı yapılacağına yer verildi. Geçici işçi alımı için bugün yayımlanan duyuruda başvuruların başladığı ve 19 Mart 2020 tarihine kadar başvuruların devam edeceğine yer verildi. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde başvuru detaylarına yer verdik. 

İŞKUR 'DA YAYIMLANDI

Söz konusu personel alımı ilanı Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden bugün yayımlandı. Az önce yaymlanan duyuru için başvurular bugünden itibaren alınmaya başladı. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BÜNYESİNE

İŞKUR resmi sitesinden yayımlanan duyuruda peyzaj işçisi kadrosuna personel alımı yapılacağına yer verildi.  Alınacak personeller Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde geçici olarak istihdam edilecek.

BAŞVURU DETAYLARI

2 bin 990 personel alımında ilan metni şu şekilde:

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru yapacak adayların , yukarıdaki ilan metninde belirtilen evrakları Altınpark Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı No: 142 /6 Altındağ / Ankara adresine teslim etmesi gerekmektedir. 

İlana başvuracaklar bu adreste: Bilgi alış verişi için TIKLA KATIL