İlan Geldi: Kadrolu 114 Bekçi ve Şoför Alımı İlanı Yayınlandı

3 belediye bünyesine kadrolu bekçi , makam şoförü ve şoför alımı yapılacağına yer verildi. KPSS şartsız yapılan alımda başvuru şartları ve başvuru detayları haberimizin devamında. İşte ilanlar.

İlan Geldi: Kadrolu 114 Bekçi ve Şoför Alımı İlanı Yayınlandı

Kadrolu bekçi ve şoför alımı ilanı.

3 farklı belediye ilan yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlarda belediye şirketleri bünyesinde kadrolu olarak çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Bekçi, şoför ve makam şoförü olarak çalıştırmak üzere yapılan personel alımlarında ilan detayları haberimizde.

İŞKUR RESMİ SAYFASINDA AZ ÖNCE YAYINLANDI

27 Eylül 2019 günü akşam saatlerinde Türkiye İş Kurumu Kurum Dışı Kamu İşçisi Alımı İlanları kısmında yayınlanan duyurularda , Tarsus, Konya ve Nusaybin Belediyeleri bünyesine personel alınacağına yer verildi. 

  • T.C. vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarını kullanmaktan mahrum olmamak.
  • TCK 'nın 53 'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel hastalığı bulunmamak.
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca olmamak,

DUYURULAR

Tarsus Belediyesi tarafından yayınlanan ilanda 2 bekçi alımı yapılacağına yer verildi. 

KONYA

Konya Şehir Hizmetleri bünyesine 110 şoför alınacak. İşte ilan.

NUSAYBİN BELEDİYESİ

Nusaybin Belediyesi bünyesine 2 makam şoförü alınacak.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA