İki Belediyeye VHKİ ve İtfaiye Eri Alımı İçin İlanlar Yayımlandı

İki farklı belediye başkanlığı, yayımladıkları ilanlarda veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu.

İki Belediyeye VHKİ ve İtfaiye Eri Alımı İçin İlanlar Yayımlandı

İki belediye, 60 KPSS ile memur ve itfaiye eri alımı yapıyor.

Kamu personeli alım ilanları yayımlandı ve Sivas İline bağlı olan Güneykaya ile Deliilyas Belediyesine lisans mezunu adaylar arasından 1 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni ve 1 İtfaiye Eri alımı yapılacak.

İlan detaylaır şu şekilde;

GÜNEYKAYA BELEDİYESİ

Güneykaya Belediyesi Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosunda istihdam etmek üzere 1 adet kamu personeli alacak. Tarih, Coğrafya veya Yönetim Bilişim Sistemleri lisans programlarından birinden mezun olan adaylar arasından yapılacak kamu personeli alımında adaylardan, Öğrenimi sırasında bilgisayar dersi almış veya MEB'den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olması istenmektedir. 

İlana başvurular 17 Aralık günü başlayacak ve 21 Aralık 'a kadar devam edecek. Adayların KPSSP3'ten en az 60 almış olması gerekmektedir.

DELİİLYAS BELEDİYESİ

Deliilyas Belediyesi bünyesinde istihdam etmek üzere 1 adet itfaiye eri alımı yapılacak. Maliye, Kamu Yönetimi ve İktisat bölümü lisans programlarının birinden mezun  olan adaylar arasından yapılacak memur alımında adayların KPSS P3'ten en az 60 almış olması gerekmektedir. Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmayan ve 30 yaşını doldurmamış olan adaylardan alım yapılacak.

Öte yandan adayların Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olması gerekmektedir.

İlana başvurular 10 Aralık günü başlayacak.

İKİ BELEDİYENİN BAŞVURULARI BAŞLADIĞINDA VE YENİ İLANLAR YAYIMLANDIĞINDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN