İki Belediye İkamet Şartsız 117 Zabıta Memuru Alıyor

İki farklı belediye ikamet şartı olmadan farklı niteliklere sahip toplamda 117 Zabıta Memuru alacağını duyurdu. Başvurular başlıyor. İşte detaylar.

İki Belediye İkamet Şartsız 117 Zabıta Memuru Alıyor

Zeytinburnu Belediyesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi 117 Zabıta Memuru için ilan yayımladı. 4 Nisan 2022 Pazartesi günü başlayacak, iki belediye için de başvurular 8 Nisanda sona erecektir. Başvuruların detayları haberimizde.

Eğitim Şartı Ne

Zeytinburnu Belediyesi tarafından alınacak 42 kadronun 17 tanesi ön lisans mezunlarına, 25 tanesi lisans mezunlarına ayrıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı yapılacak 75 Zabıta Memuru kadrosunun tamamı ön lisans mezunlarına yönelik.

İkamet ve KPSS Şartı

Her iki kadro içinde ikamet şartı bulunmuyor. İki belediyenin alımı için de 2020 ilgili KPSS puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

Yaş Şartı Var Mı?

Zabıta Memuru kadrolarına başvuru yapabilmek için sının yapıldığı tarih itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Boy Şartı

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. (Boy ve kilo tespitleri belediyece başvuru evrakları teslim alınmadan önce yapılacaktır.)

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Başvuru Tüm Detaylar İçin: TIKLAYIN

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Memuru Başvuru Tüm Detaylar İçin: TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /