İkamet Şartı Olmadan Kadın ve Erkek 100 İtfaiye ve 25 Zabıta Alımında Başvurular Sona Eriyor

İki farklı belediye tarafından alımı yapılacak itfaiye eri, zabıta ve memur alımında başvurular sona eriyor. Kimler başvuru yapabilecek, başvuru şartları neler?

İkamet Şartı Olmadan Kadın ve Erkek 100 İtfaiye ve 25 Zabıta Alımında Başvurular Sona Eriyor

Kamu kurumları personel alım işlemleri devam ediyor. Belediye personel alımında iki farklı belediye toplamda 130 personel alımı ilanı yayımladı. Başvurular yarın sona eriyor. Peki hangi belediyeler alım yapacak, ikamet şartı var mı, kimler başvurabilir, başvurular nasıl yapılacak?

Adana Büyükşehir Belediyesi

Adaba Büyükşehir Belediyesi personel alımı başvuru şartları açıklandı. Buna göre ikamet şartı olmadan kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği 75 itfaiye eri alımı, 1 fizikçi ve 4 memur alımı yapılacak. İtfaiye eri için en az 50 KPSS şartı aranırken memur kadrosuna 60, fizikçi kadrosuna ise 75 KPSS şartı aranıyor. Ayrıca itfaiye eri kadrosu için en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekiyor.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

Siirt Belediyesi

Belediye tarafından itfaiye eri ve zabıta memuru alımı yapılacak. Zabıta alımı için hem erkek hem de kadın adaylar başvuru yapabilirken itfaiye alımı için sadece erkek adayların başvuruları değerlendirilecek. Toplamda 25 zabıta memuru alımı ile 25 itfaiye eri alımı yapılacak. Başvurular için KPSS’den en az 60 puan almak gerekiyor. Bunun yanında zabıta kadrosu için en az B sınıfı sürücü belgesi şartı bulunurken İtfaiye eri kadrosu için en az C sınıfı sürücü belgesi şartı aranıyor.

SİİRT BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /