İBB, İŞKUR Üzerinden 10 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bağlı birimlerde görevlendirilmek amacıyla 10 bin TL maaş ile personel alımı yapacak. Belediye ilanı, İŞKUR kurum dışı üzerinden ilan edildi. daimi görevlendirilmek üzere alınacak personel için aranan kriterler de açıklandı.

İBB, İŞKUR Üzerinden 10 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İŞKUR kurum dışı iş ilanları sayfası üzerinden İstanbul Şehir Hatları Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde görevlendirilmek şartıyla personel alımı için ilana çıktı. 

İlan edilen duyuruya göre daimi bir şekilde en az 1 yıl deneyimi bulunacak ‘gemici’ alımı yapılacak. Bütün ayrıntıları açıklanan ilanda bulunan bilgilere göre talep edilen kriterleri karşılayabilen 1 personel alımı gerçekleştirilecek.

İBB, İŞKUR Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

  • İBB tarafından ilan edilen duyuruya göre başvuru işlemlerini gerçekleştirecek adayların en az lise mezunu olarak gemici ehliyeti almış olmaları gerekir,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetlerinin yapılmış olması gerekir,
  • Okulda verilen staj haricinde en az 1 yıl boyunca ‘Deniz hizmeti’ deneyimi ile gemicilik işlerinde çalışmış olması gerekir,
  • Tercihe bağlı bir şekilde ‘Denizcilik Meslek Lisesi Güverte’ bölümü mezunu olmak gerekir.

İBB Personel Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

  • İş başvuru formu,
  • Erkek adaylar için askerliklerin yaptıklarına veya tecili olduklarına dair askerlik durum belgesi,
  • Sağlık raporu,
  • Diploma.

İBB İş İlanı Başvurusu Ne Zaman, Nasıl Yapılacak?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurumdışı işçi alımı sayfası üzerinden ilan edilen duyuruya başvuru işlemlerini gerçekleştirecek. Adayların 25 Ağustos 2022 tarihi ile 5 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi resmi kariyer web internet sayfası üzerinden müracaat işlemlerini online bir şekilde yapmaları gerekiyor. Görüşme ile mülakat bilgileri daha sonra internet sitesi üzerinden ilan edilecek.