Güvenlik Görevlisi Alımı İçin Bekleyenler Büyükşehir 40 Yaşın Altında KPSS Şartsız 100 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacağını Duyurdu

Güvenlik görevlisi alımı için bekleyen adaylara 100 kişilik kadro açıldı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanda büyükşehir bünyesinde istihdam edilmek üzere özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak.

Güvenlik Görevlisi Alımı İçin Bekleyenler Büyükşehir 40 Yaşın Altında KPSS Şartsız 100 Güvenlik Görevlisi Alımı Yapacağını Duyurdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya İnsan Kaynakları tarafından belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere daimi statüde 100 özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Alımlar hem kadın hem de erkek adaylar için geçerlidir.

20 kadın personele ayrılan kadronun 80 tanesi de erkek personele ayrılmıştır. Başvurular için KPSS şartı aranmazken tercihen en az lise mezunu olma şartı bulunuyor.

Başvuru İçin Gerekli Şartlar

- Antalya ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak

- Silahlı veya Silahsız Özel Güvenlik kimlik kartına sahip olmak (kimlik kartı süresinin dolmasına en az altı ay kalanların yeniden eğitim almış olmaları

- Tercihen en az lise ve dengi okul mezunu olmak

- 24 saat esasına göre vardiyalı çalışma ve dış mekan çalışmasında engel bir durumu olmamak

- Diksiyonu düzgün, iletişim kabiliyeti yüksek

- İşini yapmasına engel olabilecek bir engeli (engelli raporu) olmamak

- Adli Sicil kaydı olmamak

- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak

- Erkek adaylar için; tartılma ve ölçülme aç karnına ve çıplak ayak olmak şartıyla en az 1.70 metre boyunda olmak, 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg’dan fazla fark olmamak.

- Kadın adaylar için; tartılma ve ölçülme aç karnına ve çıplak ayak olmak şartıyla en az 1.60 metre boyunda olmak, 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg’dan fazla fark olmamak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar başvurularını 14 Kasım – 18 Kasım 2022 tarihleri arasında şahsen Yükselen Mah. Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası No:20 Muratpaşa/Antalya adresine yapabilecektir. Ön başvuru formunu doldurmak için şahsen başvurmak gerekiyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /