En Az Lise Mezunu 55-60 KPSS ile Kadrolu Memur Alımı Son Başvuru: 2 Ekim 2018

Sultangazi Belediyesi KPSS 55 ve 60 şartı ile en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu memur alımı yapıyor. Söz konusu ilana başvuru için son günlere girildi. Başvuru detayları, şartları ve başvuru şekli haberimizde.

En Az Lise Mezunu 55-60 KPSS ile Kadrolu Memur Alımı Son Başvuru: 2 Ekim 2018

Sultangazi Belediyesi memur alımı başvurusu sona eriyor.

Sultangazi Belediye Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında geçtiğimiz ay bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 55-60 şartı ile kadrolu memur alımı yapılacağına yer verildi. İlana başvuru için son gün 2 Ekim olarak açıklandı. Başvuru yapmak isteyen adayların 2 Ekim mesai bitimine kadar müracaatını tamamlaması gerekmektedir.

ALIM YAPILAN KADROLAR VE ÖZEL ŞARTLARI

4 Bilgisayar İşletmeni: Bilgisayar Öğretmenliği, Muhasebe, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, İktisat ve İşletme programlarından birinden mezun olan adaylar arasından KPSS 60 şartı ile yapılan alımda adayların, öğrenimi sırasında bilgisayar dersi almış veya MEB'den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olması gerekmektedir.

4 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni: Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, İktisat ve İşletme programlarından birinden mezun olan adaylar arasından KPSS 60 şartı ile yapılacak alımda adayların, Öğrenimi sırasında bilgisayar dersi almış veya MEB'den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olması gerekmektedir.

7 Memur kadrosu için adayların en az lise mezunu olması, KPSS 'den de en az 55 puan almış olması gerekmektedir. 

4 Zabıta Memuru: Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, İktisat ve İşletme programlarından birinden mezun olan adaylar arasından yapılacak alımda KPSS 60 şartı var.

6 Zabıta Memuru: Ortaöğretim kurumlarından (lise veya dengi okul) mezun olan adaylar arasından KPSS 55 puan şartı ile personel alımı yapılacak.

ÖZEL ŞARTLAR

Zabıta kadrosuna başvru yapacak adayların aşağıdaki özel şartı taşıması gerekmektedir:

Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve Belediyemizce yapılacak sözlü sınav tarihinde 30 yaşını doldurmamış olmak.

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla birlikte belediye başkanlığına yapılacak. Zabıta kadrosu için başvurular, boy kilo ölçümü yapılacağından şahsen alınacak. Diğer kadrolar için posta ile başvuru yapılabilir. Ancak kargolarda belgelerin 2 Ekim mesai bitimine kadar belediyeye ulaşması gerekmektedir. 

  • Başvuru Formu (Belediye internet sitesinde online doldurulacak)
  • Kimlik kartının fotokopisi
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi
  • Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin fotokopisi
  • KPSS sonuç çıktısı
  • Bilgisayar İşletmeni ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni unvanları için, öğrenimi sırasında bilgisayar dersi aldıklarına dair belgenin veya MEB'den onaylı bilgisayar işletmenlik sertifikasının fotokopisi
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı
  • Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı
  • 2 fotoğraf

YENİ ZABITA, POLİS, BEKÇİ MEMUR ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara