Çekmeköy Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Başvuru Sonuç Tarihi Belli Oldu

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanlığı'nın kadın-erkek zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri bugün itibariyle sona erdi. Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından , Resmi Gazete'den ve Güneş Gazetesi vasıtasıyla yayımlanan duyuruda 15 zabıta memuru alımı yapılacağı belirtilmişti. Başvurular bugün sona erdi. Sonuçlar için de tarih belli oldu.

Çekmeköy Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Başvuru Sonuç Tarihi Belli Oldu

Çekmeköy Belediyesi Zabıta Memuru Alıyor

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanlığı'nın kadın-erkek zabıta memuru alımı için başvuru işlemleri bugün itibariyle sona erdi. Belediye Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından , Resmi Gazete'den ve Güneş Gazetesi vasıtasıyla yayımlanan duyuruda 15 zabıta memuru alımı yapılacağı belirtilmiş ilgili alımlar için başvuru işlemlerinin 3-7 Aralık tarihleri arasında Belediye Başkanlığı'na şahsen yapılacağı vurgulanmıştı. Bugün mesai bitimi itibariyle başvuru işlemleri sona erdi.

Başvuru sonuçları 11 Aralık'ta açıklanacak

Zabıta memuru alımı için başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarını beklemeye koyuldu. Çekmeköy Belediye Başkanlığı'nca yayımlanan personel alım duyurusunda başvurusu kabul edilen adayların listesinin 11 Aralık'ta ilan edileceği, sözlü sınava 75 kişinin katılmaya hak kazanacağı belirtildi.

Sonuçlar www.cekmekoy.bel.tr adresinde olacak

Sonuç süreciyle ilgili , 'Sınava katılma şartlarını taşıyan adaylar arasından, Belediyemiz tarafından, T.C. kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle, KPSS puanlarına göre yapılacak sıralama sonrasında en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak her bir boş kadro sayısının 5 (beş) katı oranında aday (belirtilen her bir derece için 25 olmak üzere toplamda 75 kişi) sözlü sınava çağılacaktır. Sınava çağrılacak son sıradaki adayla aynı puana sahip olan diğer adaylar da sınava çağrılır. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı 11.12.2018 tarihinde Belediyemizin internet adresinde (www.cekmekoy.bel.tr) ilan edilecektir. Başvuruları kabul edilip sınava çağırılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu "Sınav Giriş Belgesi" gönderilecektir. Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. Sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Adayların sınav giriş belgesinde yazılı tarih ve saatte sınav yerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.' denildi.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN