Büyükşehir Daimi Kadroda 200 Şoför Alımı Yapıyor

İşkur üzerinden yayımlanan ilanla iki farklı şoför kadrosu için toplamda 200 personel Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştırılacaktır.

Büyükşehir Daimi Kadroda 200 Şoför Alımı Yapıyor

Noter huzurunda kura ile çekilecek 200 şoför kadrosu için başvurular başladı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. tarafından istihdam edilecektir. Toplamda kura ile 200 asil ve 200 yedek aday belirlenecektir.

Alım yapılacak kadroların 180 tanesi otobüs şoförü kadrosuna 20 tanesi Kamyon-Arazöz Şoförü olarak istihdam edilecektir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvurular online olarak başvuru.diyarbakir.bel.tr adresinden yapılacaktır. Başvurular 1 Nisan 2022 Cuma saat 08.00 itibariyle başlamış olup, 5 Nisan Salı günü saat 17.00’te kadar devam edecektir.

Başvuru Ortak Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Şoför olarak çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak
  • Kamu haklarından mahkum olmamak
  • Askerlik çağına gelmiş ise Muvazzaf Askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş, ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak
  • Diyarbakır il sınırları içerisinde son 1 yıl ikamet ediyor olmak
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, vardiyalı sistemde çalışabilecek, insan ilişkisi ve iletişimi iyi, kurumsal kimliği taşıyabilecek özelliklere sahip olmak
  • Kurada ismi çıksa bile, saha testinde komisyonca (Not 1’de belirtilen komisyon) belirlenecek kriterlere göre, gerekli yeterliliği gösteremeyenler başarısız sayılacak ve herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.
  • Türk Ceza Kanununun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı işlenen suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel saldırı veya çocuğun cinsel istismarı, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma ve kaçakçılık suçundan mahkum olmamak.

Otobüs Şoförü Özel Şartlar

Kamyon-Arazöz Şoförü Özel Şartlar

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /